خدمات مركز پخش گوسفند زنده نمونه پخش گوسفند نمونه با 15 سال تجربه و سابقه فروش گوسفند زنده در تهران آماده ارائه ي خدمات به شهروندان عزيز در تمامي نقاط تهران ميباشد.
|
گوشت گوسفندي يكي از مرغوبترين گوشت ها محسوب مي شود. براي آشنايي با بهترين روش هاي پخت گوشت گوسفندي مقاله ذيل را مطالعه فرماييد. اميدواريم كه مفيد باشد. انواع گوشت گوسفنديگوشت بره: به گوشتي گفته مي شود كه از كشتار گوسفندي به دست آيد كه سن آن كمتر از 12 ماه باشد و هنوز دندان ندارد. گوشت بره گوسفندي به مراتب بهترين نوع گوشت گوسفندي از نظر نوع طبخ و نرمي به حساب مي آيد. در كمترين زمان پخته مي شود و از نظر طعم لذيذترين نوع محسوب مي شود. روش هاي طبخ گوشت گوسفنديگوشت گوسفندي به علت داشتن مقادير بالاي پروتئين و امگا 3 جزو مرغوبترين گوشت ها به حساب مي آيد. گوشت گرم و تازه گوسفندي طرفداران زيادي بين مردم دارد و خوردن آن حس خوبي را به مصرف كننده مي دهد. همانطور كه در بالا گفته شد،گوشت گوسفندي حاوي مقادير بالايي پروتئين است. پروتئين موجود در گوشت گوسفندي به نوع قابل هضم تبديل مي شود. دقت كنيد موقع پخت گوشت دماي اجاق گاز را بالا نبريد، وقتي دمايي كه به گوشت مي رسد به 75 تا 80 درجه سانتي گراد برسد آب موجود بين پروتئين گوشت تبخير مي شود و در نتيجه گوشت چروكيده و چرم مانند مي شود. بنابراين بهتر است گوشت با حرارت ملايم پخته شود. فريز كردن گوشت گوسفندي
پس از خريد گوسفند زنده و ذبح آن توسط قصاب يا خريد از مراكز عرضه گوشت اگر قصد داريد مقداري از گوشت را در فريزر نگهداري كنيد بهتر است ابتدا گوشت را به تكه هاي هم اندازه برش بزنيد و بعد تكه هاي آماده شده را خوب بشوييد، سپس تكه هاي گوشت كه خوب خشك شد در كيسه هاي فريزر بگذاريد و در فريزر نگهداري نماييد. چون گوشت هنگام فريز شدن شيره خود را به بيرون پس مي دهد با شستن گوشت قبل از گذاشتن در يخچال امكان استفاده از شيره گوشت را خواهيد داشت. در حالي كه اگر گوشت شسته نشده باشد با شستن گوشت از فريزر بيرون آمده، شيره گوشت شسته مي شود. ادويه هاي اصلي براي پخت گوشت گوسفنديبا تمام توصيفاتي كه از گوشت گوسفندي ذكر كرديم. چنانچه گوشت با ادويه هاي مخصوص و با رعايت قوانين پخت آماده نگردد مصرف كنندگان لذتي از خوردن گوشت طبخ شده نخواهند برد. بنابراين حتما از ادويه هاي چون برگ بو، زردچوبه، دارچين، زيره سياه و ساير ادويه هاي دلخواه و هماهنگ با طعم گوشت در مزه دار شدن هرچه بيشتر گوشت استفاده كنيد.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |