خدمات مركز پخش گوسفند زنده نمونه پخش گوسفند نمونه با 15 سال تجربه و سابقه فروش گوسفند زنده در تهران آماده ارائه ي خدمات به شهروندان عزيز در تمامي نقاط تهران ميباشد.
|
گوشت گوسفند،بهترين نوع گوشت است كه در غذاهاي مردم ايران فراوان ديده مي شود. گوشت با كيفيت، فوايد زيادي دارد. شايد هنگام خريد گوشت گوسفند با كيفيت، نوع با كيفيت آن را تشخيص نمي داديد، در اين مقاله شما را با عوامل موثر در كيفيت گوشت گوسفند آشنا خواهيم كرد. عوامل موثر در كيفيت گوشت گوسفند و تشخيص گوشت گوسفند با كيفيتسن گوشت، بر كيفيت گوشت گوسفند موثر است و بيشتر افراد با آن آشنا هستند. آيا مي دانستيد سن گوسفند اثر مهمي روي نرمي يا ترد بودن گوشت دارد؟ بنابراين بره بهترين و نرم ترين گوشت را دارد. گوسفند از زمان تولد تا 2 سالگي، گوشت نرم و لطيفي دارد . ديگر عوامل تاثيرگذار در كيفيت گوشت گوسفندغير از سن، عوامل و موارد ديگري بر كيفيت گوشت گوسفند تاثير مي گذارند، همانطور كه گوسفند گوشت نرمي دارد، رگ و پي نرمي هم دارا است كه اين نرمي باعث مي شوند در مقابل حرارت مقاومت زيادي نداشته باشند. يكي ديگر از عوامل تاثيرگذار در لطافت و تردي گوشت گوسفند ميزان املاح اسيدي موجود در آن است. گوشت گوسفندي داراي كيفيت است كه ساعات قبل از ذبح را به خوبي استراحت كرده باشد و پس از ذبح تا حدود 24 ساعت مقدار اسيديته گوشت افزايش يافته باشد، بنابراين گوشت با كيفيت، نرم و ترد خواهد شد. مقدار خونابه گوشتعاملي موثر در كيفيت گوشت گوسفند طعم گوشتيكي ديگر از عوامل موثر در كيفيت گوشت گوسفند رنگ گوشتتاثيرگذار در مرغوبيت گوشت گوسفند رنگ گوشت تازه هم مثل نرمي و لطافت گوشت به حال گوسفند قبل و بعد از ذبل وابسته است. اگر در زمان ذبح گوسفند حالت خستگي و يا هيجان زده داشته باشد، رنگ گوشت آن تيره مي شود. در بيشتر مواقع گوشت گوسفند جوان در برابر با گوشت گوسفند پير، روشن تر است. نحوه بسته بندي و نگهداري گوشت هم رنگ آن را به طور قابل ملاحظه اي تغيير مي دهد. ميزان چربي روي سطح ماهيچه ها به جوان بودن و همين طور غذا ي گوسفند در طول ماه هاي پيش از ذبح دارد. اما بايد بدانيد كه ميزان چربي گوشت در تمام نژادهاي گوسفند، يكسان نيست. در هر صورت تغذيه درست، پرورش گوسفند زنده و نگهداري صحيح از آن در كيفيت آن تاثيري زيادي مي گذارد. خواص بي نظير گوشت گوسفند در طب سنتيدر نهايت بايد بدانيد كه گوشت گوسفند سالم خواص زيادي دارد، آسان هضم مي شود و از نظر غذايي بسيار ارزشمند است. گوشت گوسفند تازه و با كيفيت خون ساز و تقويت كننده است و براي افراد داراي كمبود وزن و لاغر بسيار عالي است. كساني كه كمبود ويتامين دارند، با مصرف گوشت گوسفند مي توانند نياز خود به تمامي انواع ويتامين ها را تامين و برطرف سازند.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |